Foto's

Tijdens onze activiteiten worden veel foto's geschoten! Hier kun je een goed beeld krijgen van onze vereniging.

Check onze gave activiteiten, zowel binnen als buiten!

Onze activiteiten

Ieder jaar hebben organiseert de Twentse Duikvereniging Losser een breed aantal activiteiten. Van een gezamenlijke barbecue tot Dive In dagen waar iedereen kan proeven van het duiken. Bekijk de afbeeldingen hieronder om meer te weten te komen over ons als vereniging en de leden!

Binnen duiken

Wij hebben de hele winter op donderdagavond een zwembad tot onze beschikking waar we je zowel de perslucht- als snorkelvaardigheden kunnen aanleren en onderhouden. In de lente en zomer gaan we hiermee verder in het Nederlandse buitenwater. Door frequent te duiken hoef je er, bijvoorbeeld tijdens een vakantie, niet meer eerst in te komen. Het duiken is dan je tweede natuur geworden, zodat je als je aandacht kunt richten op al dat moois in de onderwaterwereld

Buiten duiken

Ook organiseren we diverse uitjes, waar we met de leden gezamenlijk ervaring opdoen. Het kan zijn dat we gaan duiken in het buitenland of in de Noordzee. Houd de kalender in de gaten voor deze speciale evenementen!

Proberen?

Wil je eerst proberen hoe het is om onder water te ademen? Dan kun je geheel vrijblijvend een introductieduik maken in het zwembad. Je gaat onder begeleiding van één van onze instructeurs met perslucht onder water. Ben je geïnteresseerd in een introductieduik? Neem contact met ons op!