Twentse Duikvereniging Losser

Opleidingen

Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen dat je moet weten en oefenen.

Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een ontspannende en tegelijkertijd avontuurlijke hobby! De TD heeft een team van zeer ervaren instructeurs die helemaal up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen in duikopleidingen. Daarom ben je bij de Twentse Duikvereniging aan het juiste adres om met een moderne én internationaal erkende duikopleiding te starten.

Brevetten

Ons trainingsprogramma is niet alleen voor de beginnende duikers, maar ook als je in het buitenland een brevet hebt gehaald of al eerder een NOB brevet elders hebt gehaald, kun je bij ons terecht voor een vervolgopleiding of lid worden om lekker in clubverband te kunnen duiken.

Een sters duiker

Open water diver

Twee sters duiker

Advanced open water diver

Drie sters duiker

Dive master

Trainingen

Naast de buitenwatertrainingen (in het Grasbroek) in de zomer, zijn er 's winters niet alleen opleidingen in het zwembad, maar ook diverse 'andere' trainingen. Deze trainingen worden samengesteld door een intensieve samenwerking tussen de instructeurs en een fanatieke groep trainers. De trainingen zijn allemaal bedoelt om het duiken te bevorderen. De trainingen zijn onder te verdelen in:

Ook een proefduik maken?

Kom dan een keertje langs om te proeven van het duiken. Neem via onderstaande button contact met ons op!