Twentse Duikvereniging Losser

Doe mee aan de TD Trophy

Een 3-tal spellen/uitdagingen in ‘t Grasbroek verspreid over de komende maanden.

In het afgelopen jaar heeft iedere (duik)vereniging veel moeite ondervonden met het onderhouden van haar verenigingsleven, wij ook.
Daarom organiseren wij de “TD Trophy”. De TD Trophy bestaat uit drie onderdelen die we na elkaar zullen organiseren. Ieder onderdeel blijft voor een langere periode actief zodat niet iedereen op hetzelfde moment het water in hoeft en we meer spreiding kunnen bieden. Elk onderdeel heeft een spel element. De buddyparen met de juiste oplossingen zullen we bekend maken op onze sociale media. Hou daarvoor onze website, Facebook of Instagram in de gaten.
Het eerste onderdeel is een foto speurtocht. Hieronder vind je een foto van de eerste locatie. Daar aangekomen zul je een foto zien van de volgende locatie en daar weer van de daarop volgende locatie. Op iedere locatie vind je één of twee letters die gezamenlijk de ‘medeklinkers’ zijn uit de naam van één van de graag geziene gasten in het Grasbroek. Mail het antwoord, onder vermelding van jouw naam en die van je buddy, de vereniging waar je bij aangesloten bent naar evcom@twentseduikvereniging.nl.

Deze fotospeurtocht blijft actief tot en met donderdag 6 mei 2021.

De startlocatie is:

Bij de laatste locatie aangekomen zie je onderstaande afbeelding:

Vanaf die plek kun je je duik vervolgen zoals je zelf wilt of lekker terug naar de kant.
Het gehele parcours zal ongeveer 30 minuten zwemmen zijn.